duminică, 28 februarie 2010

Cum seduci o fata la prima intalnire


Oricat de puternici si stapani pe situatie vor barbatii sa para in orice imprejurare, se stie ca inlauntrul lor sunt plini de temeri, isi fac o mie de probleme si de cele mai multe ori, toata tensiunea, toate eforturile, toate gandurile au un singur scop si anume acela de a pune la punct o strategie. O strategie de a atrage femeia dorita in patul lor. Iata cateva reguli generale de a reusi in orice situatie.

1. Fii natural !
Nu adopta o atitudine care nu te caracterizeaza! Fii tu insuti, incearca sa fii cat mai relaxat, nu fii stresat, ea nu este singura fata din lume astfel incat, daca nu merge, ai tot timpul sa incerci din nou cu alta fata. Faptul ca esti timid, nu trebuie sa te inhibe, gandeste-te ca si fetele sunt timide uneori, doar ca este posibil ca ele sa-si mascheze mai bine aceste stari.

# Daca simti ca nu ai succes, nu incerca sa-ti depasesti limitele, treci peste asta, mergi mai departe, nu lasa disperarea sa te cuprinda si gandeste-te ca vor mai fi si alte ocazii.

# Evita gandirea de genul: "Daca sunt respins de aceasta fata inseamna ca nu sant capabil sa abordez nici o fata, fetele nu ma plac si nu voi mai incerca niciodata sa abordez vreo fata!" sau "Nu-mi pasa ce gandeste aceasta fata, oricand as putea s-o inlocuiesc cu alta, precum o piesa de schimb".

# Nu incerca sa pari mai dur decat esti pentru ca o sa fie evident faptul ca vei fi fals!

2. Nu conta numai pe aspectul fizic !
Aspectul fizic conteaza dar nici pe departe atat de mult pe cat ai crede. Barbatii apreciaza fetele la prima privire, dupa felul in care arata, deci este perfect normal sa creada ca la fel gandesc si fetele.
Fetele, in orice caz, atribuie o mai mica importanta felului in care arata barbatul, in raport cu cat de placut le face sa se simta acel barbat. Un aspect placut, o fata interesanta, corp frumos, haine elegante - toate la un loc iti vor da mult mai usor sansa de a putea sa vorbesti unei fete, dar NUMAI ATAT: sa vorbesti; de aici incolo, sa o cuceresti, nu mai tine de aspect, ci de comportamentul tau, de spiritualitatea ta, de modul in care vei reusi sa o faci sa se simta bine in compania ta.
In concluzie, un aspect placut iti da sansa apropierii mai usoare de o fata, dar nu aspectul tau va pastra acea fata langa tine. Nu neglija, deci, comportamentul tau, bazandu-te pe un aspect fizic atragator.

3. Elibereaza-te de mentalitatea:"Eu nu am nevoie sa fac favoruri fetelor pentru a le seduce."
Barbatii au in cap tot timpul ideea ca fetele trebuie sa le platesca favorurile pe care le fac pentru ele. Nu se stie, dar probabil este informatie genetica, ca barbatii sa fie convinsi ca daca fac un serviciu unei fete, automat, trebuie sa urmeze din partea acesteia, o deosebita simpatie pentru ei, ba chiar iubire si de ce nu, sex. De fapt, se intampla tocmai invers: barbatulul face favoruri fetei tot timpul, si este convins ca pentru o masa la restaurant pe care o achita el, un bilet la cinema etc, automat fata trebuie sa-i cada la picioare - nimic mai fals (asta in cazul unor fete de calitate). Mai mult decat atat, unii barbati evita sa faca orice pentru o fata pana nu obtin ceva de la ea (cel mai adesea sex).

Prin urmare, daca vrei sa fii amabil cu o fata, fa-o pentru ca asa simti tu, fii natural, fii amabil fara sa astepti ceva in schimb, si atunci ai toate sansele de a o cuceri.

# daca nu vrei sa faci ceva pentru o fata, nu face doar pentru a o impresiona
# evita sa cazi in cealalta extrema: "eu nu fac niciodata nimic pentru o fata".
# daca esti amabil, dragut cu o fata nu inseamna ca ii faci servicii si nu astepta sa-ti fie platite!

4. Incearca sa nu transpiri prea mult la gandul ca te vei intalni cu ea.
O fata simte imediat un baiat care este "disperat". Barbatul care toata ziua se gandeste la cum sa se comporte in timpul viitoarei intalniri, are toate sansele sa faca greseli atunci cand acesta va avea loc. Cu cat te gandesti mai mult sa obtii o intalnire, la ce vei face si ce vei spune cand o vei intalni, cu atat sansele tale de a rata intalnirea sunt mai mari. Este in natura umana ca actiunile tale, tonul vocii, sa-ti reflecte obsesia.
Prin urmare, nu te agita in exces cand te intalnesti cu ea, nu fii disperat, nu te lasa bantuit de ganduri de genul "ce-i voi spune cand o voi intalni?", "sper sa nu par stupid", "oare cat ar trebui s-o astept?", care nu fac decat sa-ti dea o stare de agitatie, fii natural, lasa totul sa decurga de la sine. Relaxeaza-te si incearca sa nu te balbai.

5. Fii mereu in forma fizica si psihica maxima !
Esti barbat, deci trebuie sa fii puternic! Frecventeaza sala de forta sau daca nu-ti permiti, din diverse motive, poti sa faci jogging, poti sa faci miscare chiar si in casa, fetelor nu le plac, in nici un caz, burtile gogonate, bratele subtiri sau umerii mici. Gandeste-te ca daca n-ai conditie fizica n-ai sa poti s-o iei in brate, n-ai sa poti sa innoti prea mult, in general nu prea poti sa-ti arati forta fizica si apoi, ce te faci daca, la orizont, apare un rival puternic? Cum ai sa-l elimini? Poate doar la "Campionatul de baut beri"...

Pe de alta parte, un barbat este absolut necesar sa fie in forma psihica buna, sa aiba simtul umorului pentru a face o fata sa rada, sa fie optimist pentru a o incuraja cand plange. In nici un caz unei femei nu-i face placere sa aiba o intalnire amoroasa cu un barbat plangacios, fricos, deprimat si lipsit de simtul umorului! Asadar, barbati, cand mergeti la o intalnire, nu va sufocati partenera cu lamentari.

6. Fii cel ce are initiativa.
Barbatii fara initiative sunt barbati care se lasa condusi de femei, iar cand acestea obosesc si nu are cine sa preia conducerea, relatia s-a dus!
Ia initiativa de-a o suna, fa-i invitatii, nu pune mereu intrebari de genul "acum ce facem?", "si acum unde mai mergem?", "oare sa facem asa sau asa?". Desigur, las-o si pe ea sa isi spuna parerea, dar n-o lasa pe ea sa oboseasca cautand o solutie pentru a face ceva. Daca ea are initiative sau preferinte, ia-le in considerare, dar nu astepta totul de la ea, surprinde-o in mod placut, ia initiativa!

Chiar daca ai trac la prima intalnire, gandeste-te ca poate si ea are, nu astepta ca ea sa destinda atmosfeta. Ia-o de mana, spune-i ceva amuzant pentru a o relaxa, nu lasa sa apara goluri intr-o conversatie, condu-o acasa, sarut-o la despartire. Daca o vezi ca se pierde in ochii tai, ia initiativa si atinge-o, o sa se infioare de placere! La primele intalniri femeile nu vor sa fie prea indraznete pentru a nu parea usuratice, dar asta nu inseamna ca o sa-ti respinga intr-un mod brutal incercarile delicate de a o saruta, de a o strange in brate... evident, in limita unei prime intalniri. Ai totusi grija sa nu o sperii cu prea multe initiative de acest gen.

7. Invata sa fii generos.
A nu se intelege ca indemnam barbatii sa fie precum "domnii generosi" din anunturile matrimoniale, dar, daca vreti sa impresionati o fata, in nici un caz nu veti reusi daca va dati disparuti de Craciun, Paste, 1 si 8 martie sau de ziua ei. De asemenea, este urat sa inviti o fata in oras si apoi sa o pui sa-si plateasca consumatia. Unii barbati, de-a dreptul speriati ca ar putea da peste o materialista, sunt de parere ca nu e bine sa-i faca partenerei lor cadouri fara nici o ocazie, intrucat aceasta ar putea capata "obiceiuri proaste". Este o idee foarte neinspirata, se stie ca femeilor le plac cadourile, oricat ati cauta, niciodata nu veti gasi o femeie care sa refuze un cadou care-i place, de la iubitul ei. Este in natura umana ca barbatii sa fie puternici, sa fie cei care asigura iubitei lor protectie, siguranta si confort si este urat faptul ca unii barbati incearca sa se sustraga de la aceste indatoriri, scuzandu-se, in mod lamentabil, ca nu le plac fetele materialiste.

Prin urmare, barbati, nu va mai feriti de la a le face cadouri frumoase iubitelor voastre sau sa le ajutati atunci cand au dificultati financiare. Este de-a dreptul dezagreabil ca, in timp ce barbatul epateaza prin tot felul de extravagante, iubita lui sa fie simpla si modesta, de asemenea este dezagreabil ca barbatii sa isi conditioneze "investitia": "iti cumpar parfumul X numai daca..." Oare nu va place sa va vedeti iubita fericita si stralucitoare? Daca vede ca este apreciata, nu doar cu vorbe, ci si cu fapte, vei reusi, cu siguranta, s-o faci sa-ti cada la picioare.

2 comentarii:

  1. :)) sunt pe dos la toate la : 3. Elibereaza-te de mentalitatea:"Eu nu am nevoie sa fac favoruri fetelor pentru a le seduce." -> cum naiba sa ma simt bine dupa ce-i fac toate poftele ( inca n-am ajuns acolo :D , vorbeam ipotetic ) , iar ea ... nimic :( pai si-atunci cu ce a ajutat aceea intalnire ? :( cum sa o fac , ca si cand n-as astepta nimic ? daca n-as fi asteptat nimic , atunci de ce as mai fi vrut sa o intalnesc ?!
    da , forma fizica , si psihica maxima nu se stie cand ai sa ai nevoie :) defapt cred ca stiu : tot-timpul

    ... sincer sa fiu aceasta tema mi se pare mai mult o critica , decat ceva folositor :( ... iar la generozitate nu mai spun . bine nu sunt genul care sa fug de 1, si 8 martie , defapt , nici n-am fugit, le-am dat inca cadouri... cred ca-mi ajunge azi cu grijile pt asta :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Căsătoria mea mergea atât de bine când soțul meu a început brusc să aibă relații matrimoniale suplimentare cu secretara sa și când am aflat că nu vine acasă. Am început să caut ajutor pentru că nu pot crește copii singuri și apoi l-am întâlnit pe atotputernicul doctor Charles care mi-a spus să nu-mi fac griji și că îmi va restabili căsătoria. Așa a vrăjit și soțul meu a venit la mine pledând pentru tot ce a făcut în spatele meu. Mulțumesc Atotputernicului Doctor Charles Ești un om de cuvinte!

    E-mail: doctorcharlesspellword99@gmail.com sau WhatsApp lui la +27638477619

    RăspundețiȘtergere