duminică, 28 februarie 2010

Ai cunoscut o tipa interesanta si vrei sa o suni sa stabilesti o intalnire ca sa va "cunoasteti" mai bine.



Inainte de a face lucrul asta gandeste-te la cateva lucruri:

- Femeile primesc zilnic invitatii de la barbati sa iasa "la o cafea"
- Femeile stiu ca de fapt sub masca "sa ne cunoastem" se ascunde "vreau sa fac sex cu tine"
- Fe
meile au mai multa experienta in intalniri decat un barbat
- Femeile vor sa simta ceva special, nu vor sa se intalneasca cu cineva, doar asa ca sa treaca timp
ul
- Femeile apreciaza barbatii care nu incearca sa para altceva.

Invit-o la o intalnire si in loc sa ii prop
ui "o cafea", "un suc", "un film", "o plimbare", "o discutie" fi creativ si inventeaza ceva nou. Evita rutina si lucrurile care au fost facute de atatea ori. Poti incerca sa:

- m
ergeti amandoi la un picnic, (nu trebuie sa lipseasca vinul si paharele)
- mergeti pe o cladire inalta si ii arati panorama
- faceti jogging
- pictati un tablou in acelasi timp (nu c
onteaza ca nu stiti sa pictati)
- mergeti la o galerie de arta si vorbiti despre tablouri
- jucati tenis de camp noaptea
- mergeti la o piscina
- mergeti in afara orasului si uitati-va la stele printr-un telescop
- mergeti la un karaoke
- participati la un concurs de indemanare ..etc

Ideea principala este sa iesi din monotonie si sa faci ceva diferit. Sa faceti ceva care sa produca amintiri. Sa iti permiti sa fi copilaros chiar si sa razi din toata inima.

La intalnire:

- Fa-o sa rada, dar nu exagera, ar putea sa te creada neserios.
- Fa-o sa vorbeasca despre ea. Ascult-o si pune-i intrebari despre copilaria ei, despre visurile ei, despre momentele frumoase pe care le-a trait. Las-o sa povesteasca cat mai mult si abtine-te sa intervii.
- Creeaza-i impresia ca voi sunteti speciali si diferiti de restul lumii. Vorbeste cu ea despre
relatii, ce inseamna increderea, ce inseamna romantismul.
- Atinge-o in joaca, tachineaz-o putin fara sa fi rautacios, ia-o de mana si joaca-te cu degetele ei, spune-i ca are maini frumoase, observa ce reactie are. Daca nu se retrage, sarut-o la momentul potrivit
- Creeaza o atmosfera de suspans, nu-i spune totul despre tine, n-o plictisi si in nici un caz nu te lauda cu ce muncesti tu, ce faci tu, cat de grozav esti tu. Evita sa vorbesti despre tine prea mult si incearca sa o faci sa-ti povesteasca despre ea. In felul acesta dai senzatia de barbat misterios si asta atrage fantastic o
femeie.
- Alterneaza starile de seriozitate cu cele de nebunie amuzanta.
- Evita sa discuti in contradictoriu si pe subiecte sensibile: religie, politica, etc.

Daca vrei sa ai succes la femei este foarte important sa iesi in evidenta fata de alti barbati si sa stii cum sa faci o femeie sa nu te uite. Din pacate, 99% nu folosesc lucrurile de mai jos cand incerca sa agate o femeie, asa ca vor fi uitati imediat. Folositi micile trucuri de mai jos pentru a incerca sa iesiti in evidenta din gloata de barbati care inconjoara femeia ce o doriti.

Porneste o conversatie stimulatoare
Multi
barbati fac greseala de a vorbi despre subiecte plictisitoare la intalniri. "Cu ce te ocupi?", "Unde locuiesti?", "Mai ai frati sau surori?". Acest gen de intrebari nu te vor face sa fii peste ceilalti barbati cu care se intalneste. Ar fi bine sa te gandesti la subiecte de discutie amuzante sau cel putin interesante.

Oamenii, dar in special femeile, iubesc sa discute despre drama, comedie, aventura, sau scandal. Cu asta in cap, incearca sa faci echipa cu ea si analizeaza "societatea". Incercati sa ghiciti ce se intampla intr-un cuplu care sta langa voi, sau poate barfiti putin despre celebritati. Multe femei adora acest gen de discutii si este posibil sa te gaseasca interesant.

Arata ca esti tipul "Infumurat & Amuzant"
Exista o formula clasica ce este inteleasa drept "formula magica", si care se mai numeste si "Infumurat & Amuzant." Secretul este de a avea si infumurare si simtul umorului, in cantitati egale de preferat, si vei vedea ca femeile vor fi usor atrase de tine. Dar este important sa mentii un echilibru intre aceste doua componente ale retetei. Daca esti prea increzut poti parea foarte arogant si nesigur pe tine. Daca esti prea amuzant vei trece drept un bufon. Fa afirmatii care sa denote aroganta, dar fa-le intr-un mod amuzant.

Foloseste aceasta "formula" cand te afli in compania unei femei de care esti interesat, si vei vedea ca nu te va tine doar relaxat si destins, ci vei trezi si in ea un sentiment pe care il va defini ca atractie pentru tine.

Lucreaza asupra increderii tale
Multi
barbati nu stiu asta, dar unul din cele mai bune si usoare lucruri pe care le poti face este de a avea in tine o incredere nemarginita si justificata. Ce crede un barbat despre el si despre femei este atat de puternic incat nu mai ai nevoie de nimic pentru a o face sa te tina minte.

Am auzit undeva ca este ok sa iti repeti anumite fraze, pentru a gandi pozitiv. Fraze de genul "Nu las eu o
femeie sa-si foloseasca nurii pentru a obtine ceva de la mine," sau "Am incredere in mine si nu-mi pasa ce cred ceilalti," sau chiar "Eu imi traiesc viata, iar ea este doar invitata sa participe." Este important cum te vezi tu, pentru ca asa te vor vedea si ceilalti.

Intalnirea incepe la tine acasa
Incercarea de a aduce o
femeie la tine acasa incepe inainte de intalnirea propriu-zisa. La telefon poti spune, "De ce nu te opresti la mine, suni, si voi fi imediat gata. Stiu un barulet simpatic aici, peste strada." Cand apare, las-o sa intre putin, un minut, si apoi plecati repede. Asta ii va da de inteles ca nu doriti neaparat sa o aduceti acasa la dumneavoastra, ca sunteti sigur pe dumneavoastra si ca nu "cereti de pomana."

Cand reveniti, ca tot sunteti aproape de casa dumneavoastra, uitati-va la ceas si spuneti ceva de genul "Ei bine, as avea ceva de facut, dar ok, poti sa intri cateva minute". Tonul vocii tale trebuie sa-i dea de inteles ca ea te-a convins sa spui asta, nu ca vroiai tu, si astfel se va simti mai in largul ei la tine si, speram, va incerca sa te descopere.

Niciodata nu te plange ca...
Cel mai sigur mod de a face o
femeie sa nu fie atrasa de tine este sa te plangi de diverse lucruri. Asadar, nu te plange de nimic, si nici nu vorbi despre cum este sa fii singur, sa ai ghinion la femei sau cat timp a trecut de la ultima intalnire cu o femeie. Poti crede ca daca esti sincer sau daca faci pe victima ii vei trezi sentimentul matern sau interesul, dar sigur asta o va face sa plece si sa te lase cu ochii in soare. Cel putin asa face o femeie care stie ce vrea si cu cine vrea.

Pune intrebari directe
Multi
barbati fug de intrebarile ale caror raspunsuri sunt tabu. Indiferent ca vrei sa o intrebi ce varsta are, ce ii place sa faca, cu ce se ocupa fostul ei, trebuie sa o faci la modul direct, fara ocolisuri. Ezitarea nu trebuie sa faca parte din tine sau din jocul tau.

Poti pune orice intrebare iti trece prin cap, dar numai daca o faci la modul acesta. Se spune ca daca vrei sa primesti un raspuns trebuie intotdeauna sa stii cum sa pui intrebarea. Bineinteles ca nu ii vei pune intrebari indiscrete, ori pentru ca o poti jena, ori pentru ca poti afla prea multe si apoi nu mai ai ce descoperi.

Este bine sa ii tii mana in a ta, sau intre ale tale, pentru ca se va simti bine si in siguranta. Poti incerca si trucul cu cititul in palma. Asta nu pentru ca te-ai pricepe, ci pur si simplu pentru a iti lasa degetele sa alunece usor peste palma ei. Poti sa o incalzesti mai mult decat crezi. Aceste gesturi sunt ok si pentru ca vei vedea ca se va obisnui mai bine cu tine si veti fi mai apropiati.

Fii tu cel care pune punct intalnirii
Multi
barbati fac greseala de a tine femeia langa ei la intalnire foarte mult. Parca asteapta sa primeasca ceva, parca spera sa se intample atunci. Se impacienteaza si cred ca nu vor mai avea ocazia. Sa nu care cumva sa faceti asa ceva. Intotdeauna trebuie ca barbatul sa puna capat intalnirii, nu conteaza cu ce motiv. Ai ceva de facut, trebuie sa ajungi undeva, sa vezi pe cineva, orice. Poate ii spui si ceva de genul: "Maine sunt foarte ocupat, dar daca ai ceva tentant de propus cred ca ne putem vedea poimaine seara."

Retineti: chiar daca o femeie simte ca faceti un anumit joc, tot nu se va putea abtine, si asta din acelasi motiv pentru care ne ambitionam noi sa cautam pe cele care ne refuza sau ne tin in expectativa.

Un comentariu:

  1. Căsătoria mea mergea atât de bine când soțul meu a început brusc să aibă relații matrimoniale suplimentare cu secretara sa și când am aflat că nu vine acasă. Am început să caut ajutor pentru că nu pot crește copii singuri și apoi l-am întâlnit pe atotputernicul doctor Charles care mi-a spus să nu-mi fac griji și că îmi va restabili căsătoria. Așa a vrăjit și soțul meu a venit la mine pledând pentru tot ce a făcut în spatele meu. Mulțumesc Atotputernicului Doctor Charles Ești un om de cuvinte!

    E-mail: doctorcharlesspellword99@gmail.com sau WhatsApp lui la +27638477619

    RăspundețiȘtergere