duminică, 28 februarie 2010

Cum sa te comporti la prima intalnire


Prima intalnire cu o persoana care te intereseaza din punct de vedere romantic poate fi atat un motiv de ingrijorare cat si unul de fericire.
Nu conteaza de cat timp cunosti acea persoana, o prima intalnire cu anumite conotatii romantice poate produce anxietate si incertitudine. Pentru a te asigura ca totul merge ca la carte poti urma unul dintre sfaturile de mai jos.

Alege ce este mai bun.
Te vei simti mult mai increzatoare daca te vei simti atragatoare. Alege exact ce se potriveste cu locul unde veti merge la intalnire si ai grija sa nu exagerezi. Daca ai indoieli poti sa iti intrebi partenerul despre locul unde veti merge si cum intentioneaza el sa se imbrace. Nu exagera cu bijuteriile, machiajul sau stilul vestimentar. Clasicul impresioneaza intotdeauna cel mai mult.

Fii energica.
Asigura-te ca in noaptea precedenta ai parte de cele opt ore obligatorii de somn si, daca se poate, trage si un pui de somn in dupa-amiaza dinaintea intalnirii. Bea multa apa si redu pe cat posibil consumul de cofeina. Evita situatiile stresante. Gandeste-te numai la lucruri pozitive. Spune-ti mereu ca ai o intalnire cu cineva care te intriga si esti sigura ca te vei distra.

Fii punctuala.
Indiferent daca va intalniti intr-un loc anume sau vine sa te ia de acasa, nu ai voie sa-l lasi sa te astepte. Nu la prima intalnire. Nimanui nu-i place sa astepte. Asta sugereaza lipsa de respect si neglijenta (nu se iau in considerare cazurile extreme). Este bine sa ai si o ora la care trebuie sa ajungi inapoi acasa, asta numai in cazul in care nu doresti ca seara sa se prelungeasca in alt mod. Limitele vor duce atat la respect cat si la nerabdare pentru a vedea cum decurge urmatoarea intalnire.

Asigura-te ca si partenerul tau se distreaza.
Arata-te interesata de ceea ce gandeste el si ce iti spune. Pastreaza o atitudine pozitiva. Sugereaza-i lucruri despre care tu crezi ca ii vor surade in loc sa-i spui doar ce vrei tu sa faci. Respecta limitele si in ceea ce priveste timpul, abilitatile si banii partenerului.

Fii tu insati!
Nu te acoperi cu ceva fals incercand sa pari o alta persoana. Daca vei fi naturala vei avea mai mult de castigat. Nu te teme sa razi, sa vorbesti, sa iei initiativa. Spune adevarul despre ce iti place si ce nu. Nu-i spune prea multe despre trecutul tau ci despre prezent si chiar despre intalnirea voastra.

Politetea inseamna mult.
Chiar daca te plictisesti sau realizezi ca el nu este potrivit pentru tine nu uita de politete. Spune multumesc, zambeste si comporta-te normal. Trateaza-ti partenerul ca pe un asociat de afaceri.

Pune limite.
Nu face promisiuni pe care nu ai de gand sa le pastrezi. Daca acea persoana vrea romantism si tu nu, este mai corect sa-i spui ca vrei sa-l cunosti mai bine inainte. Daca prima intalnire nu este ceea ce ti-ai dorit mai bine incerci sa-i explici ca nu va potriviti decat sa-l amagesti. Chiar daca este dificil sa spui direct ca nu vrei sa-l mai vezi, este mult mai bine sa procedezi asa decat sa te amagesti sau sa te arunci intr-o relatie care nu are multe sanse de reusita.

Scopul intalnirii.
In mod normal scopul intalnirilor este fie de a te distra fie de a cunoaste pe cineva alaturi de care sa-ti petreci tot restul vietii. Daca mergi la o intalnire foarte costisitoare atunci scopul este denaturat. Trebuie doar sa va distrati sa va simtiti cat mai bine impreuna si sa incercati sa vedeti daca aveti lucruri in comun.

Ce sa discutati si ce nu.
Conversatia de calitate este foarte importanta la o prima intalnire. Exista si anumite subiecte pe care ar fi bine sa le evitati atunci cand abia incepeti sa va cunoasteti. In primul rand nu discutati despre bani, despre ce salarii aveti, facturi, bugete sau cheltuieli. Acestea sunt informatii despre care puteti sa dicutati cand va veti cunoaste mai bine.

Nu vorbiti in detaliu nici despre relatiile anterioare: casnicii, divorturi, logodne, aventuri de o noapte sau alte detalii despre viata personala. Daca el deschide subiectul ii puteti povesti dar doar amanunte simbolice nu si pe cele picante. Nici politica sau relatiile de familie nu sunt subiecte care trebuie abordate la prima intalnire.

Foarte important de stiut :
Acest articol este de dicat femeilor dar nu numa, pentru a cunoaste o femeie trebuie sa sti cu cine ai de-a face trebuie sa le cunosti temerile si grijile , sa nu credetzi ca ele sunt perfecte , de aceea cititzi studiati si executati .

Succes !!!

2 comentarii:

  1. Multumesc mult m-a ajutat sfatul tau :)..a fost oki la intalnire..bine la mine a fost mai diferit..:/...si acuma va fii si mai diferit..si complicat cu cine ma voi intalni...as avea nevoie de cateva sfaturi....cum te-as putea contacta???

    Iti las adresa mea de Mail Rebekkarebekk@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Căsătoria mea mergea atât de bine când soțul meu a început brusc să aibă relații matrimoniale suplimentare cu secretara sa și când am aflat că nu vine acasă. Am început să caut ajutor pentru că nu pot crește copii singuri și apoi l-am întâlnit pe atotputernicul doctor Charles care mi-a spus să nu-mi fac griji și că îmi va restabili căsătoria. Așa a vrăjit și soțul meu a venit la mine pledând pentru tot ce a făcut în spatele meu. Mulțumesc Atotputernicului Doctor Charles Ești un om de cuvinte!

    E-mail: doctorcharlesspellword99@gmail.com sau WhatsApp lui la +27638477619

    RăspundețiȘtergere